Friday, 24 November 2017

SYARAT EJEN MOBILE


Perlu ambil kedua2 pakej ALAT JIMAT MPR & MINYAK HITAM MPR


1) PAKEJ ALAT JIMAT MPR, KLIK


2) PAKEJ MINYAK HITAM MPR, KLIK



BERMINAT NAK JADI EJEN MOBILE BOLEH TERUS CALL 0125815619




Thursday, 7 September 2017

PAKEJ EJEN MOBILE MINYAK HITAM


PEMBELIAN PERTAMA PERLU AMBIL 3 BOTOL

1) FULLY SYNTHETIC RM200 
2) SEMI SYNTHETIC RM160 
3) BUKU RESIT RM6 
4) FLYERS PERCUMA


**Bagi pembelian seterusnya minimum oder 2 botol minyak hitam.
**Boleh pos kawasan Semenanjung sahaja.



Untuk detail produk, KLIK

PAKEJ EJEN MOBILE FUEL SAVER


PEMBELIAN PERTAMA PERLU AMBIL 3 UNIT

1) MPR BIASA RM190 
2) MPR EXTRA RM260 
3) MPR HD 07 RM350.00 
4) BUKU RESIT RM6.00 
5) OZIO SOKET RM43.00 
6) UNIT TESTER RM25 
7) FLYERS PERCUMA



**Bagi pembelian seterusnya minimum oder 2 unit bagi fuel saver.
**Boleh pos seluruh Malaysia

Untuk detail produk, KLIK 

Friday, 28 July 2017

JUALAN BEBAS RISIKO DENGAN MPR



TEMPOH UJIAN SELAMA 10 HARI YANG WAJIB BUAT.


TIPS pada pelanggan. 
Untuk mengira penjimatan petrol/diesel dengan menggunakan GAJET MPR. Sila ikuti 3 LANGKAH mudah ini.


---------------------------
LANGKAH PERTAMA :  Isi minyak tangki penuh dan print RESIT PERTAMA (wajib)   
(Isi minyak sampai penuh sehingga nampak petrol/diesel pada mulut tangki..)



-----------------------
LANGKAH KEDUA : TANPA MENGGUNAKAN MPR
a) Reset meter kepada 0 km.             
b) Lakukan perjalanan 300 km.
c) Isi minyak penuh semula (seperti cara di atas).
d) Sila print RESIT KEDUA (wajib)



------------------------
LANGKAH KETIGA : DENGAN MENGGUNAKAN MPR


a) Reset meter kepada 0 km.
b) Lakukan perjalanan 300 km.
c) Isi minyak penuh semula (seperti cara di atas).
d) Sila print RESIT KETIGA (wajib)

Oleh demikian, jumlah penjimatan anda: 
Nilai RESIT KETIGA  - Nilai RESIT KEDUA.              
Dengan mengikuti semua langkah 1-3 diatas, saya jamin dengan menggunakan MPR ini, nilai petrol/diesel @ liter akan jauh lebih rendah berbanding tanpa menggunakannya.


Cara ini mungkin mengambil tempoh selama 5-8 hari untuk mendapatkan keputusan penjimatan.


Namun ianya adalah cara yang tepat dan betul untuk mengukur tahap penjimatan bahanapi kereta kita dengan cepat. Pandu lah secara normal dan tidak terlalu agresif utk mendapatkan kiraan yg tepat.


Sekiranya penggunaan petrol/diesel kenderaan tuan masih seperti sebelum menggunakan MPR, tuan boleh pulangkan semula MPR dan saya akan kembalikan wang tuan 100%..


Untuk melihat nilai penjimatan yang lebih lagi anda boleh lakukan ujian perjalanan yang jauh lagi. Ulang kembali langkah pertama sehingga langkah ketiga



SYARAT2 WAJIB.
1. isikan pam jenis yang sama, kalau shell. isikan semua shell.
2. isikan jenis minyak yang sama. kalau ron95 pastikan semua ron95
3. sebelum kalau main jalan rata, selepas pun kena main jalan rata
4. sebelum main speed, selepas pun kena speed

5. 3 resit minyak dengan isian penuh perlu ada sebagai rujukan pihak kami.


NAK CUBA & RASA?
klik oder online di bawah


1. Masa yang diambil untuk MP-R berfungsi?


Setelah MP-R dipasangkan dan ianya menyala, ianya akan terus berfungsi. Pada permulaan pemanduan, anda akan merasai beberapa perbezaan seperti kelancaran pegerakan, pick-up permulaan yang berbeza, penukaran gear lebih lembut dan penghawa dingin kereta semakin sejuk berbanding dengan sebelumnya. Ini adalah tanda yang menunjukkan MP-R itu berfungsi dengan baik. Beberapa kebaikan lain anda akan dapat rasai selepas itu.


2. Berapa peratus penjimatan minyak yang diperolehi jika menggunakan MP-R?

Untuk maklumat, peratusan penjimatan minyak daripada sesebuah kereta ke kereta yang lain adalah berbeza dan sangat bergantung kepada faktor seperti :-
a.            Keadaan jalan raya
b.            Enjin dan model kereta
c.             Penyelenggaraan Kereta (Termasuk tayar)
d.            Sikap pemanduan

Untuk mendapatkan penjimatan minyak yang dikehendaki, kereta anda hendaklah berada di dalam keadaan pemanduan yang tenang dan lancar. Anda akan merasai lebih penjimatan minyak terutamanya dalam jarak pemanduan jauh seperti lebuhraya atau laluan anda tiada kesesakan jalanraya. Anda akan mendapati kereta anda dapat bergerak lebih kilometer daripada sebelum penggunaan MP-R dan pengunaan minyak kereta anda akan kurang apabila anda berjalan jauh dengan mengunakan MP-R. Berdasarkan pengujian kami, penjimatan minyak semasa perjalanan jauh adalah diantara 25% hingga 50%.

Sebaliknya, jika kereta memasuki jalan yang sibuk dan terperangkap didalam keadaan yang sesak, pengunaan minyak bagi semua kereta tanpa mengira model menjadi lebih tinggi, Walaupun anda menggunakan mana-mana alat penjimatan minyak termasuklah MP-R, peratusan yang minima terhadap penjimatan minyak akan dirasai kerana kereta anda membakar bahan api yang lebih terutamanya untuk menyokong sistem penghawa dingin kereta dan komponen-komponen elektronik kereta yang lain dalam keadaan yang sibuk. Semakin lama kereta anda terperangkap dalam kesesakan jalanraya, lebih banyak minyak akan digunakan. Perkara ini juga telah disahkan oleh mekanik dalam media.


3. Peratusan penjimatan yang dapat adakah sama setiap kali/hari dengan MP-R?


Pemandu mesti memahami walaupun MP-R direka untuk menjimatkan penggunaan minyak kenderaan anda, peratusan penjimatan minyak adalah tertakluk kepada syarat-syarat yang disebutkan diatas. Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa pemandu tidak akan mendapat peratusan yang sama atau tetap dalam penjimatan minyak kerana setiap hari kita memandu pada keadaan jalan yang berbeza, permukaan jalan yang berbeza, aliran trafik yang berbeza, perbezan muatan, keadaan cuaca, kekerapan memandu dan beberapa faktor yang berkaitan.


4. Berapa lama MP-R boleh berfungsi pada kenderaan?


Jika ianya dijaga dengan baik, MP-R boleh berfungsi dari 5 hingga 10 tahun.


5. Kenapa perlu menggunakan MaxPower Revolution (MPR) pada kenderaan?


Apabila enjin dihidupkan, pelbagai peranti elektronik di dalam sesebuah kenderaan akan menggunakan voltan secara serentak contohya lampu, peranti suntikan bahan api(Injection), gegelung, radio, pendingin hawa dan lain-lain. yang menyebabkan voltan tidak lagi seimbang terutamanya kenderaan yang telah berusia. Di sini, MPR akan memainkan peranan untuk cuba menyeimbangi voltan dengan penggunaan secara maksimum yang mungkin.


NAK CUBA & RASA?

klik oder online di bawah


Thursday, 8 June 2017

Jimatkan Kos Minyak Setiap Hari

1. Adakah ANDA mempunyai kereta?

2. Adakah ANDA mahu kereta anda tersebut menjadi lebih 'PICK_UP' dan lebih 'POWER'?

3. Adakah ANDA mahu kereta anda itu sangat-sangat JIMAT menggunakan petrol ?

4. Adakah ANDA mahu sistem ’air-cond’ kereta anda itu sangat efisyen. (Kejap ’on’ dah sejuk) ?

Jika YA jawapan anda, maka anda berada di laman yang betul, kerana apa yang bakal anda miliki nanti, akan menyelamatkan ratusan mungkin ribuan wang anda melalui kereta anda itu.




PERNAH DENGAR MPR?

TAHU TAK GAJET MPR BUATKAN KERETA ANDA LEBIH PICKUP

JIMATKAN KOS MINYAK SEHINGGA 15% - 50%

BOLEH DI GUNAKAN SEHINGGA 5-10 TAHUN BAGI 1 KERETA


KLIK GAMBAR PELANGGAN KAMI DI BAWAH 

 PELANGGAN SETIA



Anda masih ragu-ragu dengan produk kami?

Produk ini juga sudah terbukti berkesan dan ianya telah mendapat kelulusan keselamatan dari pihak SIRIM QAS INTERNATIONAL dan telah di daftarkan di bawah MYIPO atau PERBADANAN HARTA INTELEK MALAYSIA sekaligus membuktikan produk MPR adalah yang ORIGINAL


 SIRIM

- 100% tiada risiko

- 10 hari money back guarantee, jika tiada kesan penjimatan

- 18 bulan jaminan, 1 to 1 exchange




Kami juga telah mendapat liputan meluas di beberapa stesen TV dan radio seperti:

1. TV1 , klik

2. BERNAMA TV, klik

3.TV- ALHIJRAH, klik

4. TV9, klik

5. RADIO IKIM FM, KLASIK FM, BERNAMA RADIO DAN RADIO NEGERI, klik





Dengan harga yang berpatutan, kami hadirkan Gajet Jimat MPR dalam 3 jenis mengikut cc kenderaan.

A) MPR STANDARD
- Sesuai untuk kenderaan 1.0cc ke bawah kecuali diesel
- Penjimatan kos minyak 15% - 45%
- Mengurangkan pengeluaran asap tebal
- Pemanduan lebih lancar
- Pendakian bukit lebih mudah
- Harga asal : RM239 seunit 


B) MPR EXTRA
- 5 x lebih kuasa dari MPR Standard
- Sesuai untuk kenderaan 1.6cc ke bawah kecuali diesel
- Penjimatan kos minyak 15% - 50%
- Pemanduan lebih lancar
- Penukaran gear lebih lembut
- Pendakian bukit lebih mudah
- Harga asal : RM349 seunit 


C) MPR HD 07
- 15 x lebih kuasa dari MPR Standard
- Sesuai untuk semua jenis (cc) kenderaan
- Penjimatan kos minyak 15% - 55% bagi kenderaan petrol
- Penjimatan kos minyak 10% - 30% bagi kenderaan diesel
- Menambahkan kuasa pickup serta pecutan
- Pemanduan lebih lancar
- Pendakian bukit lebih mudah
- Pemanduan ala turbo
- Harga asal : RM449 seunit 









KAMI ADA BERITA BAIK !


A) HARGA ASAL RM239 MPR STARDARD

- KINI RM219 x 1 unit


B) HARGA ASAL RM349 MPR EXTRA

- KINI RM270 x 1 unit


C) HARGA ASAL RM449 MPR HD 07

- KINI RM370 x 1 unit


Sekarang PROMOSI RAYA 2018 dalam tempoh terhad:






BANTUAN?

TAK TAHU NAK PILIH GAJET JIMAT MPR YANG MANA?



CALL 012.5005619

 TESTIMONI GAJET




Untuk tempahan segera,
Tuan terus bank in/transfer ke

MPR UTARA TRADING
559012313976 (MAYBANK)


Email: ajib_edy@yahoo.com
Fon: 012-5815619 (W'sapp)


Selepas bank in bayaran, tuan lengkapkan maklumat mengikut FORMAT di bawah.

Bank:
Jumlah bayaran:
Tarikh & masa: by

Jenis: mpr biasa / extra / hd (pos seluruh Malaysia)
        
Kuantiti:

Nama:
Alamat:
No HP:
Email:

Gambar resit atau gambar tranfer pembayaran

Semua penghantaran waktu pagi sahaja. Sabtu dan ahad cuti. Penghantaran guna poslaju/skynet


*** tak sabar nak tunggu hasil selepas tuan/puan guna produk MPR nie.


POS PERCUMA & FREE GIFT

HARGA PROMOSI MINYAK HITAM MPR

Sudahkan anda bersedia untuk tukar ke minyak hitam dengan mileage 12,000KM - 15,000KM??


Didatangkan dengan formulasi Metal treatment, Additive & Synthetic (M.A.S) yang melepasi piawaian American Petroleum Institute (API) SN/CI4.



Khas untuk anda semua ... kami di MPR UTARA TRADING menyediakan promosi yang istimewa untuk anda semua...

Jadi, siapa yang nak order lagi, dan nak cuba produk MPR, selagi promosi jualan ini berlangsung, segera tempah online seperti detail dibawah atau terus Whatsapp saya, BANG JEEP di 012-5815619 "NAK MINYAK"

Apa yang berlaku selepas jualan promosi tamat?

Semua produk akan kembali pada HARGA ASAL. Saya pun tidak tahu bila lagi promosi akan dibuat.

Jadi, rebut peluang selagi masih ada







Kami cadangkan anda semua bertukar ke Minyak Hitam MPR.
.
Kenapa??
.
✔ Penjimatan petrol / diesel sehingga 5% - 10%
✔ Penjagaan enjin lebih tahan lama
✔ Pickup terbaik
✔ 4 hingga 5 kali mengurangkan hakisan & geseran
✔Mampu untuk menahan geseran tinggi
✔Memaksimumkan prestasi dan kuasa enjin
✔Mengurangkan pengoksidaan semasa opersi enjin
✔Memastikan enjin lebih lancar, sejuk dan senyap
✔Mengurangkan geseran enjin






1) MPR PLATINUM DENGAN GRED 5W-40 FULLY SYNTHETIC (di campurkan sekali dengan engine treatment). Penukaran minyak sehingga 15ribu KM. Bagi enjin petrol sahaja.

- penjimatan kos petrol diantara 5% sehingga 10%

- Fully terbaik untuk kereta baru..10 tahun kebawah. Jika sekarang nie pakai gred fully teruskan gred yang sama jangan turun gred..untuk jaga enjin. Bagi enjin petrol sahaja

- 1 botol 4 liter sahaja. Jika keta tuan guna lebih 4 liter, kena beli 2 botol minyak MPR


- RM220 HARGA PROMOSI
( harga asal RM250.00, JIMAT RM30 )


POS PERCUMA SEMENANJUNG SAHAJA

Nak enjin tahan lama dan jaga sistem mekanikal guna MINYAK HITAM MPR
 ODER





2) MPR PREMIERE DENGAN GRED 10W-40 SEMI SYNTHETIC (di campurkan sekali dengan engine treatment)
Penukaran minyak sehingga 12ribu KM. Bagi enjin petrol dan diesel

- penjimatan kos petrol/diesel diantara 5% sehingga 10%

- Semi terbaik untuk kereta lama..10 tahun ke atas. Jika sekarang nie pakai gred semi teruskan gred yang sama jangan turun gred..untuk jaga enjin. Bagi enjin petrol/diesel sahaja


- 1 botol 4 liter sahaja. Jika keta tuan guna lebih 4 liter, kena beli 2 botol minyak MPR


- RM180 HARGA PROMOSI
( harga asal RM195.00, JIMAT RM15 )


POS PERCUMA SEMENANJUNG SAHAJA

Nak enjin tahan lama dan jaga sistem mekanikal guna MINYAK HITAM MPR
 ODER




KENAPA PERLU GUNA MINYAK HITAM MPR PADA KENDERAAN ANDA?


Dalam 1 botol minyak FULLY / SEMI nie dah siap campurkan dengan minyak engin treatment bagi merawat enjin serta kembali kan power pada enjin tuan. Tujuan memberikan lebih perlindungan pada bahagian dalaman enjin dan selain itu meringankan dan melancarkan lagi pergerakkan piston turun naik


Metal/Engine Treatment adalah minyak yang merawat logam-logam di dalam injin. Unsur-unsur logam dalam minyak ini akan merawat bahagian-bahagian logam yang tercalar (ibarat plaster simen). Ianya kekal di dalam injin dan ramuan minyak ini menyediakan satu lapisan tahan calar di antara bahagian2 injin yang bergesel sehingga 5 kali ganda dari minyak pelincir biasa.



ODER